Heinola cc 2011

Heinolassa jyrätään jälleen

29.8.2011

Nyt jo toinen Heinolassa järjestettävä crosscountry-kisa kerää jälleen ison määrän kuskeja lähtöviivalle. Harrasteluokkaan ilmoittautuneita 179, B-luokkaan 74 sekä naiset 6, veteraanit 29 ja yleinen 34. Yhteensä 322 kuskia.

Sääennuste lauantaille: viileämpää kuin viime vuonna, sateen mahdollisuus, todennäköisesti vältytään hiekkamyrskyltä. Happinaamaria ei tarvitse, pölyn määrä pitäisi pysyä siedettävissä lukemissa.

3.9.2011

Jyrätty… Tuloksena harrasteluokassa 32. sija. Viimeisellä kierroksella kaatuminen enkä ehtinyt enää aloittaa uutta kierrosta…Sää oli kohtalaisen hyvä, välillä tiputti vettä, mutta ei haitannut paljoa. Viime vuodelta reittiä oli muutettu osittain toisinpäin ajettavaksi, muun muassa jyrkkä alamäki, johon nyt tuli pattia, vuosi sitten hiekka pöllysi ylämäessä. Samoin kivikkomäki, joka viime vuonna oli vielä lentohiekkaa, nyt paljastui hiukan isompia hiekanjyväsiä…Savilieju oli yksi haastavampia paikkoja, reunassa alkoi uppoamaan…Jälleen voidaan kiittää Heinolaa hienosta kisasta. Varikkoaluekin oli riittävän tilava ja hyvin järjestetty.