Tilausehdot

Verkkokaupan ja muiden palveluiden tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa päivitetty 4.11.2018

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Minimalisti oy, y-tunnus 2328454-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.minimalisti.fi tilauslomakkeen kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Mitä tulee tehdä, jos ei ole sähköpostiosoitetta? Otat ylös tilinumeromme ja maksat tilisiirtona haluamasi tuotteet tilillemme. Laita viitenumeroksi tilausnumerosi. Kun saamme tiedon maksusta, lähetämme tilauksen.

Myymme myös suoraan postiosoitteestamme, maksutapa käteisellä; yhteydenotot sähköpostitse, tiedustelut -sivun kautta tai puhelimitse.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen / laskun, josta näet:

  • tilaamasi tuotteet
  • viitenumeron / laskunumeron
  • pankkitilinumeromme
  • toimituskulut
  • laskun loppusumman veroineen
  • muut toimituskulut arvioituna, mitkä eivät sisälly laskuun

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapana on lasku ennakkomaksuna sekä laskutus toimituksen yhteydessä.

Minimalisti -takuu

Asiakkaan kannalta edullisin ja riskitön maksutapa on ennakkomaksu / lasku sähköpostina, lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen ohessa laskun, jonka eräpäivä on 7 vrk tilausvahvistuksen lähettämisestä. Maksettaessa lasku heti saatuanne tilausvahvistuksen, saamme siitä tiedon normaalisti viimeistään seuraavana päivänä, jolloin toimitamme tilauksen. Tilaus raukeaa, mikäli laskua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä.

Mikäli emme pysty toimittamaan tilausta tai osaa siitä sovitussa määräajassa ja tilaus on ennakkoon maksettu, ilmoitamme siitä mahdollisimman nopeasti asiakkaalle, jonka jälkeen palautamme maksun tai sen osan tilauksesta, mitä emme pysty toimittamaan, takaisin annettujen tilitietojen perusteella ellei toisin sovita.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Huom! Käyttötilimme pankkiyhteys on OP, saman pankin maksut näkyvät samana päivänä.


Tilitiedot:
Saaja: Minimalisti oy
IBAN: FI05 5091 0320 0884 03
BIC: OKOYFIHHKäsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on lasku ennakkomaksuna, pidämme varausta 7 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. EU-alueelle toimitamme tilauksen lentorahtina.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan www.minimalisti.fi etusivulla tai kauppaosiossa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeenä, maksikirjeenä ja pakettina, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta www.posti.fi

Toimitustapoja: Postin välityksellä, Matkahuollon välityksellä, tuonti sovittuun paikkaan, nouto postiosoitteestamme.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Pakettien mukana toimitamme palautuskortin, jonka liittämällä pakkaukseen voi lähettää koko tilauksen takaisin.

Tilauksen peruutusoikeus edellyttää asiakkaalta erillistä ilmoitusta. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä. Palautuskustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Asiakkaan on palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Maksun palautus viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta lukuun ottamatta ylimääräisiä kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet kuluttajan valitsemasta muusta kuin tarjoastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta. Meillä on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin. Maksu suoritetaan samalla tavalla kuin tilattaessa ellei toisin ole sovittu.

Korvaus ennen peruuttamista suoritetusta palvelusta

Jos muuta kuin digitaalista sisältöä koskevan palvelun suorittaminen on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä, asiakkaan on peruuttamistapauksessa maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta elinkeinonharjoittajalle kohtuullinen korvaus.

Tilauksen peruutusilmoitus osoitteeseen:

mikko.virtanen@minimalisti.fi

tai yhteydenottolomakkeella.


Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi palautusmaksua varten
  • kopio Minimalisti oy lähetetystä tilausvahvistuksesta


Palautusosoite:

Minimalisti oy
Leppämäentie 5
42300 Jämsänkoski

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen mikko.virtanen@minimalisti.fi tai postitse:

Minimalisti oy
Leppämäentie 5
42300 Jämsänkoski

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
Minimalisti oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.