Orimattila 24.5.2014

Endurokilpailu ajettu…
Lämmintä oli ja aurinko paistoi. Yleiskilpailu-luokka kiersi pätkät kahteen kertaan, kun taas C-luokka vain yhden kerran.
Mainittakoon nyt harmittavat MK-aikojen peruutukset siitä syystä, ettei niitä kerta kaikkiaan ollut. Tämä taasen johtui samasta syystä, miksi tänä kesänä ei ole endurokisoja muutenkaan. Talkoolaiset puuttuvat. Joten jos kuskit haluavat kilpailuihin osallistua, niin vaatisi myös kisan järjestämisen jokainen vuorollaan. Kerho vain tekee päätöksen, aktiiviset henkilöt järjestävät toiminnan.

Joten ei ammuta pianistia eli ajanottopäällikköä, oli yksin siellä hommissa…Tuokin kisa olisi vaatinut 30 henkilöä ajanottoon sekä laskentaan. Lisäksi kaikkien ajanottohenkilöiden olisi pitänyt opetella hommat etukäteen, kisapäivänä ei enää ehdi opettamaan.

Niinpä kolme MK:ta peruttiin, yksi C-luokan osalta. Ensimmäisellä MK:lla oli reittimerkkauskin puutteellinen, nauha oli katkennut, sen jälkeen oli vaikea kovasta vauhdista havaita ajoissa kääntymiskohtaa, varsinkin kun reitti näytti paremmin jatkuvan suoraan.

MK2:lla oli vaikeuksia kivikkoliejussa…MK3 meni kohtalaisesti ja viimeinenkin muuten hyvin, mutta viimeisessä mutkassa tuli kaaduttua…Sijoitus C2-luokassa 19.

Ja tästä se homma sitten tosissaan alkoi, pakko puuttua tähän ajanottohommaan, että saadaan tuloksia…joten vantaa kutsui…

kuva Sport fotoklubi