Hyvinkää talvi enduro 2012

17.1.2012

Ilmoittauduin kisaan (luokkaan c-avoin), 133 kuskia tähän mennessä ilmoittautuneita ja lisää saattaa tulla. Tänä vuonna lunta ei ole satanut edellisvuosien tapaan, joten mahdolliset ohituksetkin tapahtuu jouheammin. Tavoite korkealle…

30.1.2012

Kisa ajettu. Tulos 11. c-avoimessa. Mikäli tuloksiin on luottamista, kun taitaa olla jotkut oikoneet reitillä…

4. pätkällä sammutin pyörän ainakin viisi kertaa, alamäissä, kerran pienessä kivikkomäessä ja pari kertaa crossiradalla. Syynä tähän kytkimen vaihtuminen reklusesta normikytkimeen, jolla nyt harjoitustunteja on takana kymmenen tuntia.

Toisella kierroksella samalla pätkällä MK 8:lla ajoin isoimman mäen hiukan huonosti ja ylhäällä lipsahdin ulos spoorista. Pari pyörää siinä sitten meni ohi…

Ei auta valittaminen. Pitää harjoitella lisää…

Reitti oli hyvässä kunnossa ja pätkät oli tosi hienoja, sekä siirtymät lyhyitä, kiitos Hyvinkäälle. Pakkanen paukkui (-16 °C) ja sen kyllä huomasi siirtymillä.

31.1.2012

Korjausta tulosasiaan. Uskomattomat ajat ovat olleet ns. haamuaikoja, joita kisan jälkeen järjestäjät korjailevat tarkistaen käsikirjanpidosta. Ei siis tapahtunut oikomisia reitillä.

Pakkasen takia pondereita ei saatu ohjelmoitua, tekniikka petti. Ajat lätkäistiin käsin hyväksymällä kuskin ohittaessa lähtö- ja maalipisteen.

Vielä tiedoksi tulosten viipymisistä kisoissa. Ensimmäistä kertaa enskakisaan osallistuva joutuu lähtemään jonon hänniltä ja saattaa olla koko c-luokan nopein. Siksi tulokset voidaan julkaista vasta viimeisen kilpailijan saavuttua maaliin, jossa mahdollisesti voi vielä tulla at-virhepisteitä. Tästä ajat tuomaristo hyväksyy ja sitten vasta julkaistaan, josta alkaa protestiaika. Jos ei kukaan protestoi, voidaan sitten suorittaa palkintojen jako.