Enduro Sprint Cup 2016

Jo parin vuoden ajan kerhoissa on haaveiltu endurocupista ja nyt tähän neljän sprinttikilpailun myötä tuli mahdollisuus.

Enduro Sprint Cupin tarkoituksena on saada lisätavoitetta kilpailijoille, luonnollisesti jokaiseen kilpailuun halutaan mahdollisimman suuri osanottajamäärä. Toivottavasti tästä on myös yleisölle lisää seurattavaa.

Cuppiin emme ole saaneet sponsoria, jokainen kilpailun järjestäjä saa hankkia omat sponsorit.

Mikäli tämän tiedotteen myötä löytyy halukkuutta mainostamiseen, voi jokaiseen kerhoon ottaa erikseen yhteyttä.

Cupin palkintopottiin alustavasti kerätään 500 € / kerho ja kaikki ylimääräinen avustus tai tavarapalkinnot ovat tervetulleita.

Jos kaikki kilpailut saadaan järjestettyä, cupin palkintojen yhteismäärä on 2000€, joka jaetaan vähintään viidelle yleiskilpailussa parhaiten sijoittuneelle. Tarkempi palkittavien määrä selviää kesällä, kun viimeinen sprintti ajetaan Porissa 2.7.2016.

Cupin sääntöjä pohdittaessa piti ottaa huomioon endurosäännöt, jossa C-luokasta noustaan B-luokkaan jopa ensimmäisestä voitosta tai saamalla kaksi nousupistettä. Tämän vuoksi vain A- ja B-luokitellut kuljettajat voivat kerätä pisteitä yleiskilpailun tulosten perusteella. Mikäli kilpailussa järjestetään V40-luokka, nämä kilpailijat ovat myös mukana cupissa edellyttäen, että ajetaan samaan aikaan yleiskilpailuluokkien kanssa. Jokaisen kilpailun järjestäjä ilmoittaa erikseen lisämääräyksessä tai muutoin ajettavan kierrosmäärän. Kukin kilpailu on omanlaisensa. Myös kilpailijamääriä saatetaan rajoittaa. Kilpailijat otetaan mukaan yleensä ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestettävät sprintit ovat kansallisia kilpailuja, Jämsässä ajetaan lisäksi W-Cup, V-Cup sekä U20SM. Toivotetaan kilpailijat, huoltojoukot ja yleisö tervetulleeksi jokaiseen kisaan! Terveisin ESC:n puolesta pistelaskusta vastaava Jämsän Enduro Sprintin ajanottopäällikkö

20.02. Racing Club Kouvola Sprint, Kans
27.02. http://www.j-smk.net/ Jämsän Seudun MK Sprint, U20SM, Vet Cup,WCup
05.03. ME-Racing Sprint, Kans
02.07. Porin MK Sprint, Kans

Vastaa