MOTORRAD ENDURO 2012

1.2.2012

Nyt on tehty päätös osallistumisesta 3.-4.3.2012 ajettavaan Mikkelin Motorrad Enduro kisaan. Lauantaina ajavat SM-luokat ja sunnuntaina kansallinen C ja Veteraanit.

Vielä kun on mahdollisuuksia nousta tuloslistassa (C-avoin) ylemmäksi…

3.3.2012

Huhujen perusteella tänään ajetun SM-kisan jäljiltä reitti on erittäin kulunut. Huomiseksi luvattu pakkasta, joten eiköhän se jäädy sopivan haastavaksi. Herätys puoli viisi aamulla…

4.3.2012

Kansallinen kisa suoritettu. Reitti oli tosi pattinen, kuten ennakoitiin. Ensimmäisellä maastokokeella oli ohitusvaikeuksia, joten voimat hukkuivat pyörän ja itsensä nostamisessa hangesta. Toiselle pätkälle en ollut ehtinyt saamaan voimia takaisin, sammuttelin pyörän muutaman kerran. Kolmospätkällä sitten alkoi vauhti löytymään, vieläkin sammui… Vasta viimeisellä MK 6:lla sain ajettua ehjän kierroksen ilman ylimääräisiä pysähtymisiä. Tuloksena surkeasti 12. sija (C-avoin) sekä todennäköisesti pikavoitto peltilehmästä paluumatkalla…

Kyseessä oli siis kaksipäiväinen kisatapahtuma, jossa ensimmäisenä päivänä ajoi SM-taso. Toisena päivänä kansallinen sekä veteraanit. Sunnuntaina harrastelijoiden kilpaillessa ei yleisöstä ollut ainakaan ruuhkaa eikä myöskään kilpailijoista. Saa nähdä miten tämä tulee nyt muuttamaan kisojen läpivientiä, pidetäänkö yhä kiinni kaksipäiväisistä SM-kilpailuista.